Czułem że latam i uciekam i chcę się ukryć przed jakimiś siłami które są dla mnie niebezpieczne , jak lawiruje i omijam zasadzki,
Oczywiście biorąc pod uwagę to co się teraz dzieje to był to przekaz od złej duszy , których szuka 2,5mln kwadrylionów dusz dobrych wysłanych przez sumę zdolności produkcyjnych kryształu w którym żyjemy, wołanie o pomoc , ale po co?. Gęstsze tłumaczenie jest bezsensowne.
Sny nie zawsze znaczą to co w "senniku" znaczenie czasem przychodzi samo o ile słucha się wewnętrznego ja a nie materiałów żródłowych typu "sennik"
Dziwny sen
Moderator: Redaktorzy
- PomiotSzatana
- Nekromanta
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 9 razy
- fenikste
- Łowca
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowano: 25 razy
Re: Dziwny sen
biorąc pod uwagę ze dla normalnych zjadaczy chleba sen jest jakąś formą surrealistycznego marzenia , tak uciekam przed zagrozeniem - nie istniejącym pewnie bo to sen, to interpretacja czy wyjaśnienie? pytanie czy inny człowiek moze interpretować sny drugiego w innych realiach, chyba nie
“There is only one good, knowledge, and one evil, ignorance.”
― Socrates
― Socrates
- PomiotSzatana
- Nekromanta
- fenikste
- Łowca
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowano: 25 razy
Pewnie przed białymi myszkami lol już mi się snią po nocach rotfl nigdy w zyciu przed niczym ani nikim nie uciekałem wiec czemu miałbym w snie uciekać, pozatym już go rozwikłałem i to nie ja uciekałem tylko tak jak zauwazyłem uciekał ktoś kto potrzebował pomocy i własnie ją otrzymał ... dalsza analiza jest zbędna.
“There is only one good, knowledge, and one evil, ignorance.”
― Socrates
― Socrates
- PomiotSzatana
- Nekromanta
Czułem że latam i uciekam
to nie ja uciekałem
Dalsza dyskusja nie ma sensu. Gubisz się we własnych zeznaniach.