Nieznajomi w snach
Moderator: Redaktorzy
- Biel
- Nowy
- Podziękowano: 2 razy
Nieznajomi w snach
Co sądzicie o nieznajomych twarzach goszczących w naszych snach? Albo takich, którzy występują w nich nie jeden, nie dwa, a trzy razy....
Re: Nieznajomi w snach
To zależy jak na to spojrzeć. Dla mnie nieznajomi w snach to po prostu postacie ze snów, nic specjalnego. Nie traktuje tego jako czegokolwiek więcej niż zwykłego snu.
- Sk1nny_B0y
- VIP
- Podziękował: 63 razy
- Podziękowano: 98 razy
- Kontaktowanie:
Sny jak sny, mi się czasem śni że gram w grę i że jestem główną postacią i co xD
So put your hands up high
And wave 'em side to side,
And when I pull out the nine
You better wave bye bye...

- megara
- Początkujący
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowano: 15 razy
Z tego co dobrze pamiętam to tak naprawdę śnią nam się tylko twarze, które kiedyś już widzieliśmy. A nawet codziennie na ulicy mijamy wiele osób i czasami ich twarze mogą się przyśnić.
- Biel
- Nowy
- Podziękowano: 2 razy
Dokładnie od dwóch nocy spotykam się we śnie z młodym mężczyzną. Niestety nie pamiętam momentu naszego poznania, a jedynie to, że darzymy się silnym uczuciem miłosnym, którego nigdy wcześniej nie doświadczyłam w świecie rzeczywistym, a przynajmniej nie aż tak. Dzisiejszej nocy, jak gdyby nigdy nic przywitaliśmy się już jako znające się osoby i spędzaliśmy ze sobą czas, również jako zakochana już para. Istotną informacją może być też to, że ta twarz już kiedyś miała miejsce w moich snach, i, że zawsze jest w kurtce.
- Sk1nny_B0y
- VIP
- Kontaktowanie:
Gdyby sny miały coś oznaczać to nie było by wesoło, bo już dawno byłbym uprowadzony prze kosmitów albo bym polował z dachu na zombie.

Dobre Conan wiedziałam że mogę na ciebie liczyć. Tak naprawdę pewne osoby mają tobie coś do przekazania. Niekoniecznie musi być to odzwierciedleniem aktualnego wydarzenia, równie dobrze owe wydarzenie może być w czasie przyszłym. Jednak musisz być na to przygotowany, sny to symbol i jak ten symbol odczyta szczęśliwego tak będziesz wiedział co cie czeka. I jak mocno jesteś czy będziesz powiązany z daną osoba. Sorki tablet nie nadąża z a nim.
miłość jest piękna nawet w późnym wieku
- Sk1nny_B0y
- VIP
- Kontaktowanie:
Czyli muszę robić zapasy na epidemię zombie ? 

Do pana admina-którego-nicku-nie-jestem-w-stanie-wymówić-i-nawet-nie-będę-próbował:
Sny snom nierówne. Jedynym słusznym stwierdzeniem jest to, że nie mają znaczenia dosłownego. Jeśli grasz do wieczora często i kładziesz się spać zaraz po tym, to nie dziw się, że masz sny o takiej tematyce, a nie innej
Aczkolwiek sny zawierają symbole, przekazy. Część jest "uniwersalna" dla każdego człowieka, część rozpoznać i zinterpretować przez pryzmat swoich przeżyć może tylko osoba, której się dany sen śnił.
Jeśli chodzi zaś o osoby, których nie znamy - w moim przypadku śniła mi się osoba, którą poznałem dobry rok po serii snów z jej udziałem, więc może to być jakiś zwiastun. Jeśli wierzysz w różne byty, to może to też być jakiś Twój stróż, czy coś w tym rodzaju, albo zmaterializowane, upersonifikowane Twoje wewnętrzne emocje. Zależy od tematyki snów.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, o.
Sny snom nierówne. Jedynym słusznym stwierdzeniem jest to, że nie mają znaczenia dosłownego. Jeśli grasz do wieczora często i kładziesz się spać zaraz po tym, to nie dziw się, że masz sny o takiej tematyce, a nie innej

Jeśli chodzi zaś o osoby, których nie znamy - w moim przypadku śniła mi się osoba, którą poznałem dobry rok po serii snów z jej udziałem, więc może to być jakiś zwiastun. Jeśli wierzysz w różne byty, to może to też być jakiś Twój stróż, czy coś w tym rodzaju, albo zmaterializowane, upersonifikowane Twoje wewnętrzne emocje. Zależy od tematyki snów.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, o.