danut pisze:zebulonow07 pisze:danut pisze:A to se znajdź moje wypowiedzi, przeczytaj książkę to poznasz szczegóły mojej filozofii sięgającej również do osobistego poznania i wiedzy naukowej obecnej a nie do tej materialistycznej przestarzałej. Na pewno nie tak jak piszesz "(Holografia - fotografia laserowa tworząca trójwymiarowy obraz przedmiotu,którego najmniejszy fragment zawiera wiedzę o całości, czyli holograficzna struktura całości odkryta przez D Gabora w 1971r.
Ogólna teoria względności A.Einsteina, w której przestrzeń jest materialna, przy czym materia jest jednocześnie ciałem stałym i wibracjami o różnej częstotliwości - nośnik informacji.".....
Brak praprzyczyny i szczegółów zaistnienia uniwersum.
Praprzyczyna to jest zalążek /źródło/ początek a reszta to rozwój. U Ciebie to stały gotowy Bóg tworzy twardą stałą skonczoną rzeczywistość oraz Uniwersum cały wszechświat, no wiesza sobie bombki na choince koniec kropka :D Znasz szczegóły Uniwersum? A to ciekawe, bo nikt nie ujrzał jeszcze granic kosmosu i nie wyliczył w nim szczegółów. Ponadto ten wciąż jest zmienny, rozrasta się umiera i odradza się od nowa i wciąż żyje, i wciąż podlega fizycznym prawom jak wszystko.
Nadto to jest Twój temat i to twoje pisanie tu jest poddawane ocenom i to Ty obroń swoje zapisane w nim twierdzenia. Możemy od początku cytować Cię i rozpracowywać podstawy tych twierdzeń - fałsz/ prawda. Nie chce mi się tego robić dlatego uogólniam ale też po każdym twoim - wibracja, nośnik informacji, dźwięk, słowo - musiałabym napisać to samo co wyżej, no bo niby do czego to ma się odnosić?
Ponawiam prośbę o praprzyczynę i szczegóły...Brak odpowiedzi dowodem będzie, że praprzyczyna i szczegóły są tylko i wyłącznie na moim blogu ksiegaponadczasowa.salon24.pl