To co napisałem to opisy informacje i dowody miedzy innymi misji NASA i obeznosci obcej cywilizacji w stratosferze najonizowanej a ty jeszcze nic nie napisałeś i nie dodałeś poza swoimi subiektywnymi ocenami wiec skończ to moze marne gadanie bo to nic nie wnosi w temat bo interwencja była a to że wydaje CI się że było inaczej to już se idz z genetykami pogadaj co? moze się coś poduczysz ? dowiesz ? obalisz własne i owczo-ludzkie stereotypy?
Nauka posuwa się do przodu jeśli już mają takie hipotezy to na czymś je opierają? WIdzą że jest grzebane? moze się zainteresuj tematem?
Genetycy sugerują, że w ludzkim genomie zaszyte są ślady interwencji obcych
Moderator: Redaktorzy
- fenikste
- Łowca
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowano: 25 razy
Re: Genetycy sugerują, że w ludzkim genomie zaszyte są ślady interwencji obcych
“There is only one good, knowledge, and one evil, ignorance.”
― Socrates
― Socrates
- PomiotSzatana
- Nekromanta
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 9 razy
Ty mi każesz rozmawiać z genetykami? To Ty wierzysz w teorie spiskowe, których oni nie potwierdzą. Nie ma żadnych dowodów NASA na pozaziemską inteligencję, co na każdej konferencji NASA powtarza.
Witam.ogladajcie cosmic disclosure. Tam sa bardzo wiarygodne osoby z wielu top secrets project from USA min.Blue book.gdzie aliens odwiedzali nas I pozwolili nam wyslac ludzi na ich planets ostatnia osoba z tego projectu zmarla w2005.Ebans to cywilizacja ktora wyprdukowala wiekszosc cywilizacji w uniwersie oni wiedza jak robic planety universy I kontroluja wszechswiat.zrobili annunaki a annunaki zrobili nas .my humans to najmlodsza I najmniej rozwinieta cywilizacja.taka prawda .szarakowcy wiele lat temu byli tak jak my ,sami Sie mutowali I wygladaja jak wygladaja .juz od dawna plejadanie zyja wsrod nas I reptyljanie terz ,zapladniaja kobiety z tych zwiazkow wychodza bardziej rozwiniete humans I oto im chodzi.pomagaja nam w przejsciu do wyrzszej dimension.ogladnijcie UNACKNOWLEDGED FROM STEVEN M GREER on ma setki wiarygodnych ludzi z najwyrzszych szczebli jak NASA FBI ludzie prezydentow .
Mam pytanie czy mozna na tym forum znalesc schematy z polskim opisem--Bajak flux capacitor HDR pub urzadzenaia jak RADIONIC Resonators itp.The urzadzenia pomagaja w przenoszeniu w czasie I opuszczaniu ciala.dzieki
Mam pytanie czy mozna na tym forum znalesc schematy z polskim opisem--Bajak flux capacitor HDR pub urzadzenaia jak RADIONIC Resonators itp.The urzadzenia pomagaja w przenoszeniu w czasie I opuszczaniu ciala.dzieki